FC Twente Nieuws

Ter Avest verklaart keuze om aanbieding van FC Twente af te slaan

Ter Avest verklaart keuze om aanbieding van FC Twente af te slaan

Hidde ter Avest tekende vorige week een contract bij FC Utrecht. De verdediger had zich ook gemeld bij FC Twente, maar verkoos de club uit de Domstad boven een terugkeer naar de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot en in 2018 transfervrij vertrok.

Dat hij tekende bij FC Utrecht kwam als een verrassing bij Jan Streuer. "Dat is een compliment", zo blikt Ter Avest terug in gesprek met Stef de Bont van Voetbal International.

"Ik wilde in elk geval terug naar Nederland. Ik speelde steeds minder in Italië en dat coronagebeuren maakte het niet eenvoudiger. Iedereen weet wat er in Italië is gebeurd. Uiteindelijk heb ik vier, vijf maanden praktisch thuisgezeten."

"Toen duidelijk was dat ik terug wilde, heb ik de geïnteresseerde clubs naast elkaar gelegd. FC Twente was er daar één van. Ik heb een goed gesprek met ze gevoerd. Maar het verhaal van Utrecht sprak me ook aan. Een stabiele club, eentje met ambitie. Zo ben ik tot mijn keuze gekomen", besluit de rechtsback die afgelopen weekend al zijn debuut maakte.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties