FC Twente Nieuws

Tighadouini: "Natuurlijk wil ik het liefst bij Málaga spelen"

Tighadouini: "Natuurlijk wil ik het liefst bij Málaga spelen"

Adnane Tighadouini werd in de slotweek van de transferwindow door FC Twente van Málaga gehuurd. De aanvaller viel een paar keer in bij de Tukkers, maar is conditioneel nog niet in staat om een hele wedstrijd te spelen. Toch voelt de huurling zich al op z'n gemak bij FC Twente.

[google]"Het is leuke club, een grote club ook. Het bevalt me zeker goed tot nu toe", zegt Tighadouini tegen Voetbalzone. Ook zijn oude club Vitesse informeerde nog naar de vleugelspeler. "Natuurlijk heb ik daar ook over nagedacht. Dat wilde ik ook wel, maar het ligt ook aan andere factoren. M'n eigen club Málaga bijvoorbeeld, hoe staan zij erin? Wat willen zij? Dat gaat ook om geldzaken. Op een gegeven moment moet Vitesse ook door, ze hebben geschakeld en andere spelers gehaald. Dan moet je verder kijken."

Ondanks dat Tighadouini weinig aan spelen toekwam bij Málaga, heeft hij die droom nog niet opgegeven. "Natuurlijk wil ik het liefst bij Málaga spelen, zoals het eerste jaar. Dat was gewoon lekker en leuk. Ik speelde veel daar. Maar op een gegeven moment gebeuren er dingen binnen de club en dan speel je niet meer. Dat is wel jammer."

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties