FC Twente Nieuws

Tighadouini wordt ploeggenoot van Van der Vaart

Tighadouini wordt ploeggenoot van Van der Vaart

Adnane Tighadouini heeft in het Deense Esbjerg fB zijn nieuwe werkgever gevonden. De Marokkaan wordt momenteel medisch gekeurd en als er geen problemen opduiken zal hij daarna een contract tekenen bij de oud-werkgever van Ted van Leeuwen. Het is nog niet bekend of hij wordt gehuurd of gekocht.

Aanstaande zondag staat voor Esbjerg de wedstrijd tegen topclub FC Kopenhagen op het programma. De vraag is of hij dan al kan spelen. "Het gaat erom hoe hij zichzelf presenteert", zo laat de Nederlandse trainer John Lammers weten. "Als hij fit is dan speelt hij. Ik zie het niet als een probleem dat hij nog niet samen heeft gespeeld met zijn nieuwe ploeggenoten. Goede spelers passen zich snel aan en we zijn ook enkel op zoek naar goede spelers."

[google]

Tighadouini werd het afgelopen seizoen door FC Twente gehuurd van Malaga dat eveneens degradeerde naar het tweede niveau. De Spaanse club wil het liefst definitief afscheid nemen van de linksbuiten omdat hij één van de grootverdieners is binnen de selectie. Of Tighadouini hieraan mee wil werken is nog maar de vraag.

Foto: Pro Shots
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties