FC Twente Nieuws

Toen ik met Wout samenspeelde dacht ik soms: ‘Wow’

Toen ik met Wout samenspeelde dacht ik soms: ‘Wow’

Jeroen van der Lely verliet FC Twente in 2019 en koos daarna voor het Deense Vendsyssel. Het avontuur duurde maar een half jaar waarna hij besloot definitief te stoppen als profvoetballer. Hij ging studeren in Utrecht en is inmiddels bijna klaar met de studie literatuurwetenschap.

De oud-verdediger volgt het huidige voetbal niet meer actief, maar volgt nog altijd wel de verrichtingen van zijn oud-werkgever FC Twente. "Maar eerlijk gezegd vooral om te zien of Wout nog heeft gespeeld", zo vertelt hij in gesprek met De Twaalfde Man.

"We hebben nog geregeld contact. Toen ik een jaar of drie geleden nog met hem samenspeelde, dacht ik soms: ‘Wow’. Wout is nooit de snelste geweest, maar wel een super tactische voetballer. Dan maakt leeftijd niet uit. Hij maakt meestal de goede keuzes en ook nog eens heel snel. Dat zeg ik niet als vriend, maar objectief gezien als voetballer."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties