FC Twente Nieuws

Transferproat: 'Assaidi carrière nieuw leven inblazen op hoogste niveau Turkije'

Transferproat: 'Assaidi carrière nieuw leven inblazen op hoogste niveau Turkije'

Oussama Assaidi staat volgens het Turkse Yenicag op het punt om zijn carrière nieuw leven in te blazen. Assaidi zou naar twee jaar clubloos te zijn geweest, willen gaan tekenen bij Göztepe. De nummer tien van het afgelopen seizoen in de Süper Lig zou ook graag in zee willen met de oud-speler van FC Twente.

Sterker nog, de onderhandelingen zijn naar verluidt al gestart tussen de buitenspeler en de club die uitkomt op het hoogste niveau in Turkije. Een akkoord tussen beide partijen zou volgens het eerder genoemde Turkse medium niet ver weg zijn.

De Marokkaan die de smaakmaker was van FC Twente, zit al twee jaar zonder club. Na twee clubloze jaren lijkt de stap naar het hoogste niveau in Turkije daarom ambitieus. In het seizoen dat Assaidi de smaakmaker van de Tukkers was, degradeerde de club uit Enschede echter wel uit de eredivisie.

In de laatste wedstrijden van dat seizoen speelde Assaidi door. En dat ondanks een blessure om de club te helpen. De prijs betaalde hij hiervoor in het seizoen daarna. De eerste seizoenshelft in de Keuken Kampioen Divisie werd namelijk gemist door de technische buitenspeler. Toen hij in de tweede seizoenshelft geen basisplek wist te veroveren, kwam hij zonder club te zitten.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties