FC Twente Nieuws

Transfervrije Tighadouini duikt op bij eerste divisionist De Graafschap

Transfervrije Tighadouini duikt op bij eerste divisionist De Graafschap

Na eerder dit seizoen al meegetraind te hebben bij Vitesse, is voormalig FC Twente aanvaller Adnane Tighadouini wederom opgedoken bij een Gelderse club. De 27-jarige buitenspeler is aangesloten bij De Graafschap waar hij zijn conditie op peil mag houden.

De 27-jarige Tighadouini is sinds afgelopen clubloos nadat hij en het Spaanse Malaga besloten het doorlopende contract te verscheuren. Medio 2015 maakte hij de overstap naar Malaga, maar hier was zijn rol al na een half seizoen uitgespeeld.

Hij werd het tweede deel van het eerste seizoen verhuurd aan het Turkse Kayserispor en het seizoen erop aan de club waar hij de jeugdopleiding doorliep, Vitesse. Het seizoen daarop speelde hij één seizoen op huurbasis voor FC Twente. Zonder succes want de ploeg degradeerde uit de eredivisie. Afgelopen seizoen koos hij voor de Deense promovendus Esbjerg waarmee hij verrassend Europees voetbal behaalde.


[google]

In zijn seizoen bij FC Twente kwam Tighadouini tot 27 officiële wedstrijden waarvan 24 in de competitie en drie in de beker. In de competitie startte hij tien keer en viel hij 14 keer in. In die 24 wedstrijden scoorde hij twee keer, maar assists bleven uit. In de beker scoorde hij twee keer in drie wedstrijden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties