FC Twente Nieuws

Transfervrije Tighadouini vindt onderdak bij koploper eredivisie

Transfervrije Tighadouini vindt onderdak bij koploper eredivisie

Vlak voor het sluiten van de transfermarkt besloot voormalig FC Twente-aanvaller Adnane Tighadouini zijn contract bij malaga te laten ontbinden. Hierdoor kan de aanvaller transfervrij op zoek naar een nieuwe club.

Om zijn conditie op peil te houden heeft hij Vitesse gevraagd of hij hier mee mag trainen. De club uit Arnhem, die in 2017 met Tighadouini de KNVB beker won, reageerde positief op de tijdelijke terugkeer van de aanvaller.

De inmiddels 26-jarige buitenspeler tekende in 2015 een vijfjarig contract bij Malaga, maar hier wist hij geen vaste waarde te worden in het eerste elftal. Hij liet zich achtereenvolgens verhuren aan Kayserispor, Vitesse, FC Twente en het Deens Esbjerg met wisselende successen.

[google]

Bij Vitesse won hij de KNVB beker, met FC Twente degradeerde hij uit de eredivisie en met promovendus Esbjerg wist hij zich te plaatsen voor Europees voetbal. Tighadouini hoopt snel een nieuwe club te vinden waar hij zijn kwaliteiten weer kan tonen.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties