FC Twente Nieuws

Tussenstad: 14.000 verlengde seizoenkaarten in een week!

Tussenstad: 14.000 verlengde seizoenkaarten in een week!

FC Twente verbaasde afgelopen weekend vriend en vijand nadat het de seizoenkaartencampagne op gestart had. In één weekend werden er namelijk 12.000 seizoenkaarten verlengt door de supporters van de club uit Enschede. Na een week staat de teller op 14.000 Tukkers die hun seizoenkaart verlengden.

"Ten tijde van deze corona-pandemie een prachtig resultaat", benadrukt algemeen directeur Paul van der Kraan op de clubsite. "De komende weken hopen we het aantal van vorig seizoen (19.000) weer aan te tikken. Als de versoepelingen zich doorzetten, zitten we in augustus weer in een volle Grolsch Veste."

[google]

Veel van de verlengers werden afgelopen week beloond. "Spelers en oud-spelers, medewerkers, leden van supportersverenigingen en andere vrijwilligers hebben een deel van de verlengers persoonlijk een klein cadeautje kunnen overhandigen. Dat zorgde voor heel leuke ontmoetingen. Het was helaas ondoenlijk om iedereen te bereiken."

Voor de mensen die niet opgezocht zijn, wacht nog een beloning in het stadion. "Degenen die alsnog graag de mooie poster willen hebben, kunnen deze afhalen bij de receptie van het stadion. Volgend seizoen willen we het zo organiseren dat er voor iedere verlenger een momentje met een speler of een staflid is", besluit Van der Kraan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties