FC Twente Nieuws

Twee wijzigingen in basis, één plaats op de bank blijft opvallend leeg

Twee wijzigingen in basis, één plaats op de bank blijft opvallend leeg

FC Twente speelt over één uur de uitwedstrijd tegen De Graafschap. Het zal een lastige wedstrijd worden voor de bezoekers, de Superboeren vechten namelijk tegen degradatie. Vooraf was bekend dat René Hake moest puzzelen om een representatief elftal samen te stellen. Dat heeft hij gedaan en te zien is dat de oefenmeester een aantal wijzigingen heeft moeten doorvoeren in de selectie.

[google] Het eerste wat opvalt is dat FC Twente vandaag maar zes wisselspelers mee heeft genomen. Normaliter zijn dat er zeven. In de selectie ontbreken drie spelers. Felipe Gutièrrez, Kamohelo Mokotjo en Joachim Andersen zijn niet van de partij. In de basisopstelling heeft René het een en ander gewijzigd ten opzichte van de thuiswedstrijd tegen Feyenoord. Zo staan Robbert Schilder en Peet Bijen vandaag in de basis. Alessio Da Cruz mag na enige afwezigheid weer plaatsnemen op de bank.

Opstelling: Marsman, Thesker, Bijen, Uvini, Ter Avest, Schilder, Holscher, Ziyech, Cabral, Zawada, Ede.

Wissels:Stevens, Börven, Van der Lely, Soumaoro, Schmidt, Da Cruz.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties