FC Twente Nieuws

Tweede zware knieblessure in twee jaar tijd betekent wéér einde seizoen voor Peddemors

Tweede zware knieblessure in twee jaar tijd betekent wéér einde seizoen voor Peddemors

FC Twente Vrouwen wist zondagmiddag in De Grolsch Veste de koppositie in de eredivisie over te nemen van Ajax door met 3-1 van de Amsterdammers te winnen. De wedstrijd tegen Ajax zorgde echter niet alleen voor positief nieuws voor de Tukkers. Ella Peddemors raakte opnieuw zwaar geblesseerd aan de knie en mist het restant van het seizoen.

Na zo'n tien minuten spelen ging de middenveldster naar de grond na een raar duel. Ze kon niet meer verder en werd gelijk van het veld gehaald. Nader onderzoek heeft uitgewezen dat Peddemors dit seizoen niet meer in actie zal komen. Het is niet de eerste keer dat de nog pas twintigjarige speelster een zware knieblessure oploopt. In december 2020 scheurde ze haar kruisband af. Dit betekende destijds ook einde seizoen voor de jonge middenveldster van FC Twente.

Het is de tweede speelster van FC Twente Vrouwen in één week tijd die te horen krijgt dat haar seizoen vroegtijdig voorbij is. Ook Kayleigh van Dooren komt dit seizoen niet meer in actie. Ook zij is een middenveldster die een zware knieblessure opliep. Van Dooren liep de blessure op in het met 9-0 gewonnen thuisduel tegen Excelsior.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties