FC Twente Nieuws

Twente, Verenigt! vraagt supporters: "Moeten we actie ondernemen betreffende de huidige zorgwekkende sportieve situatie?"

Twente, Verenigt! vraagt supporters: "Moeten we actie ondernemen betreffende de huidige zorgwekkende sportieve situatie?"

Bij de oprichting van Twente, verenigt! (TV) is aangegeven dat voetbaltechnische zaken niet de onderwerpen waren waar supporters zich mee moeten bemoeien. Zoveel mensen, zoveel meningen, dus laten we dat maar overlaten aan de geleerden was het idee.

[google]Toch begint het momenteel te wringen. Niet alleen vanwege de zeer zorgwekkende plek op de ranglijst en het vertoonde spel, maar ook omdat de in het beleidsplan genoemde zaken als attractief en aanvallend voetbal en het binden van supporters en sponsors behoorlijk in het geding is gekomen in de afgelopen maanden. Omwille van het resultaat was dit acceptabel geweest, maar nu ook de resultaten geen verbetering laten zien beginnen de zorgen, en ook de onrust, toe te nemen. Een 5-3-2 systeem levert niet enkel te weinig punten op, maar sluit ook niet aan bij het aankoopbeleid waarin buitenspelers zijn gekocht/gehuurd en sluit niet aan bij de systemen die in de opleidingselftallen worden gehanteerd.

Daarom onderstaande vraag om jullie mening te peilen over het aanspreken van de directie op de voetbaltechnische keuzes die momenteel gemaakt worden in relatie tot het beleidsplan.

[totalpoll id="113042"]

* De uitslag van de poll en opmerkingen over dit onderwerp zullen worden doorgestuurd naar Twente, Verenigt! Opmerkingen over dit onderwerp kunnen worden verstuurd via onderstaand contactformulier.

[si-contact-form form='2']

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties