FC Twente Nieuws

Ultee in dienst van Helmond Sport, maar ontvangt salaris van FC Twente

Ultee in dienst van Helmond Sport, maar ontvangt salaris van FC Twente

Assistent-trainer Sjors Ultee kreeg vlak na het einde van het afgelopen seizoen te horen dat hij niet terug hoefde te keren bij FC Twente. Het was een klap die Ultee allesbehalve aan zag komen. Inmiddels heeft hij in Helmond Sport zijn nieuwe werkgever gevonden, maar FC Twente betaalt nog altijd zijn salaris.

Ondanks het feit dat Ultee niet meer welkom is bij FC Twente, heeft de trainer nog een doorlopend contract bij FC Twente. Die club heeft hem toestemming gegeven om met behoud van salaris aan de slag te gaan bij club uit Helmond.

[google]

Ultee is FC Twente dan ook dankbaar. Dit zegt hij in gesprek met het AD. "Ik ben blij dat FC Twente mij bij Helmond de ruimte biedt om te werken aan mijn ontwikkeling als trainer op eerste elftal-niveau. Dat helpt mij bij het realiseren van mijn doel: hoofdtrainer worden in het betaald voetbal."

Ultee is niet de enige ontslagen trainer die nog wordt doorbetaald door FC Twente. Ook Gertjan Verbeek en Jan de Jonge staan nog altijd op de loonlijst bij FC Twente. Volgens bronnen van de Tubantia zouden ook Velderman en Van Halst nog altijd op de loonlijst staan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties