FC Twente Nieuws

Ünal en Dervisoglu raken slaags tijdens training Turkije

Ünal en Dervisoglu raken slaags tijdens training Turkije

Het EK is voor Turkije zeer teleurstellend al geëindigd in de poulefase. De Turken verloren alle drie de poulewedstrijden waarna en een roemloze aftocht volgde voor de ploeg met twee oud-FC Twente spelers binnen de selectie; Enes ünal en Halil Dervisoglu.

Uitgerekend dit kreeg het met elkaar aan de stok. Dit gebeurde volgens de Turkse media tijdens de training voorafgaand aan de laatste poulefase tegen Zwitserland.

Volgens het Turkse Fanatic zou Dervisoglu de confrontatie hebben gezocht met Ünal. Ploeggenoten moesten in actie komen om verdere escalatie te voorkomen. Dervisoglu zou daarna ook nog een aanvaring hebben gehad met Cengiz.

Dervisoglu en Ünal kwamen ervan af met een waarschuwing, maar daar bleef het niet bij. Het tweetal bleef in de wedstrijd tegen Zwitzerland op de bank. Toch richten de Turkse fans hun pijlen nu niet op beide aanvallers, maar is bondscoach Günes. Er wordt gesproken van een nationale ramp.

[google]

"Het is duidelijk dat Senol Günes dit elftal niet kan leiden. We speelden drie wedstrijden en scoorden maar één doelpunt. Wat hebben we in godsnaam gedaan? Een schande! We kunnen verliezen, maar we vechten als een man. Het lijkt er op dat er onvrede heerst bij de spelers en daar is vast een reden voor."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties