FC Twente Nieuws

Vak P naar de rechter als burgemeester sluiting niet intrekt en geen excuses maakt

Vak P naar de rechter als burgemeester sluiting niet intrekt en geen excuses maakt

Het bestuur van supportersvereniging Vak P gaat naar de rechter als burgemeester Onno van Veldhuizen de sluiting van Vak P niet intrekt én openlijk excuses maakt voor hetgeen hij in de media heeft gezegd na de inval op 6 april jongstleden. Doet Van Veldhuizen dit vanavond tijdens een onderling overleg niet, dan volgt er een kort geding.

[google]"Het terugdraaien van de sluiting en een openlijk excuus. Blijft hij bij sluiting, dan volgt er zeker een kort geding. Dat hebben we geen andere keus." Als advocaat heeft Vak P Umut Ural van Kalk en Ural Strafrechtadvocaten in de arm genomen. Volgens hem is een dergelijk proces 'zeer kansrijk'. Dit zegt hij in gesprek met Baard en Lindenman van de Tubantia.

Op 6 april tijdens de wedstrijd FC Twente - PSV werd besloten een grote inval te houden in et supportershome van Vak P. Het vermoeden bestond dat er een grote voorraad aan drugs zou worden getrokken, maar uiteindelijk werd er slechts 11 gram coke gevonden. Het bestuur laat weten dat als er inderdaad een grote handelsvoorraad zou zijn getroffen het gelijk was opgestapt. "Want dan hadden wij gefaald. Maar wat nu gevonden is, dat vind je zo'n beetje in elk café."
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties