VAN BINNENUIT | Fantastische sfeer bij geniale wedstrijd: "Unnerstall, superstar!"

Zaterdagavond was het een waar feest in De Grolsch Veste. FC Twente speelde een fantastische wedstrijd en won met 2-1 van PSV, dat voor de speelronde koploper van de eredivisie was. Er was weer een geweldige sfeer in De Grolsch Veste. De spelers Václav Cerny, Wout Brama en Lars Unnerstall werden luidkeels toegezongen.

In de eerste helft was FC Twente heer en meester. In de rust was het 2-0 door twee doelpunten van Václav Cerny. Na rust verzwakte de thuisploeg iets en werd het 2-1. Daarna pakte de ploeg van Ron Jans de draad echter goed op en hield het de voorsprong vast. Er was een ongekende sfeer in De Grolsch Veste, zoals te zien is in de nieuwste Van Binnenuit.

Na de wedstrijd vierden de spelers en supporters. Onder leiding van Ramiz Zerrouki wilde de spelers het publiek stil krijgen en het 'Spring voor Twente' inzetten, maar het publiek werd niet stil. De supporters waren te druk bezig met het toezingen van topkeeper Lars Unnerstall. Dit leverde mooie beelden op, zo is te zien in de Van Binnenuit.