FC Twente Nieuws

VAN BINNENUIT: FC Twente wint met geweldige sfeer in Belgrado

VAN BINNENUIT: FC Twente wint met geweldige sfeer in Belgrado

FC Twente wist donderdagavond in Belgrado de basis te leggen voor het tweeluik met Fiorentina in de play-off-ronde van de Conference League. De Tukkers wonnen dankzij goals van Daan Rots, Michel Vlap en Joshua Brenet met 1-3 van het Servische FK Cukaricki. Volgende week donderdag om 19:00 wordt de return in De Grolsch Veste gespeeld.

In de nieuwe 'Van Binnenuit' is te zien dat FC Twente vanaf Twente Airport vertrekt richting Belgrado, de hoofdstad van Servië. In het Partizanstadion in Belgrado legt FC Twente vervolgens haar laatste training voor de eerste officiële wedstrijd van het seizoen af. Vervolgens zien we FC Twente-supporters op het terras zitten in de stad. Zij worden verrasd door Paul van der Kraan, de algemeen directeur van de Enschedese club.

Vervolgens zien we de spelers aankomen op het veld en Ron Jans de supporters begroeten. Na de warming-up is het tijd voor de wedstrijd, waarin de supporters van FC Twente duidelijk te horen zijn. Na de 1-3 overwinning vieren de spelers en fans een feestje. Vrijdag vlogen de spelers weer terug naar Nederland.

Volgende week donderdag om 19:00 staat in De Grolsch Veste de returnwedstrijd tussen FC Twente en FK Cukaricki op het programma. Seizoenkaarthouders hebben inmiddels een kaartje kunnen bestellen. De vrije verkoop start aankomende maandag (8 augustus) om 13:00 uur. Er zijn inmiddels ruim 17.000 kaarten verkocht voor de wedstrijd

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties