FC Twente Nieuws

Van de Sanden tekent driejarig contract bij regerend Frans landskampioen

Van de Sanden tekent driejarig contract bij regerend Frans landskampioen

Shanice van de Sanden speelt het komende seizoen voor Olympique Lyon. De voormalig FC Twente-aanvalster droeg afgelopen seizoen het shirt van Liverpool, maar heeft nu een driejarig contract getekend bij de Franse kampioen.

[google]"Dit is een droom die uitkomt", laat Van de Sanden weten op haar Instagram-pagina. "Beter dan het EK zal het niet worden. Wij, OranjeLeeuwinnen, waren Europees Kampioen en heel Nederland vierde dat feest met ons mee. En toen kwam Olympique Lyon. Een club waar je van droomt om te mogen spelen."

Olympique Lyon werd afgelopen seizoen voor de tweede keer op rij kampioen in de Franse vrouwencompetitie. "Spelen met de beste speelsters van de wereld", vervolgt Van de Sanden enthousiast. "Augustus 2017. Het heeft me één ding geleerd: wie je ook bent, waar je vandaan komt of wat je doet. Weet dat dromen bestaan", besluit ze.

"Bienvenue" zeiden ze. En ik stapte mijn eigen droom binnen.. "Vroeger dacht ik dat ik niet veel ging bereiken in het leven." Dat stond anderhalve maand geleden in Helden magazine. Dat dacht ik ook. Ik maakte er een puinhoop van. Voetbal heeft me geholpen. Voetbal gaf me houvast en voetbal gaf me dromen. Door voetbal leerde ik winnen en overwinnen. Vreugde vieren en teleurstelling verwerken. En ondertussen bleven dromen, dromen. Tot een maand geleden. Augustus 2017. Het EK in eigen land. Een droom die uitkwam. Ik heb er nog steeds geen woorden voor. Beter dan dat zou het niet worden. Wij, OranjeLeeuwinnen, waren Europees Kampioen en heel Nederland vierde dat feest met ons mee. En toen kwam Olympique Lyon. Een club waar je van droomt om te mogen spelen. Meervoudig winnaar van de Champions League. Spelen met de beste speelsters van de wereld. Augustus 2017. Het heeft me één ding geleerd: Wie je ook bent, waar je vandaan komt of wat je doet. Weet dat dromen bestaan. #OLFéminin

Een bericht gedeeld door Shanice Van De Sanden (@svandesanden) op

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente Topcoach Competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Win mooie prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties