FC Twente Nieuws

Van de Sanden trots: "De Nederlanders brengen geluk in Lyon"

Van de Sanden trots: "De Nederlanders brengen geluk in Lyon"

Donderdagavond won Shanice van de Sanden met haar club Olympique Lyon de Champions League. De ploeg versloeg tegenstander VfL Wolfsburg met maar liefst 1-4 in de finale van het bekertoernooi. De voormalig FC Twente-aanvalster was met drie assists van grote waarde voor haar ploeg.

"Ik ben ontzettend blij en trots op de meiden", vertelt Van de Sanden in gesprek met het Franse L'Équipe. "Ik kwam maar dertig minuten in actie, maar ik ben blij dat ik mijn stempel op de wedstrijd heb kunnen drukken."

[google]

Na afloop werd al snel de vergelijking gemaakt met Memphis Depay, die uitkomt voor het mannenelftal van de Franse club. "Of ik de vrouwelijke versie van Memphis ben? Misschien", vervolgt Van de Sanden gekscherend. "Nee, ik ben gewoon Shanice van de Sanden. Memphis is een vriend van me. Hij geeft me vertrouwen. Maar het is zeker waar dat de Nederlanders geluk brengen in Lyon", aldus Van de Sanden.

Foto: Orange Pictures

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties