FC Twente Nieuws

Van den Brom blij met vorm van Cerny: "Nog steeds een speler van ons"

Van den Brom blij met vorm van Cerny: "Nog steeds een speler van ons"

Kijkend naar de trainers wordt het zaterdag de confrontatie tussen John van den Brom en Ron Jans. Twee totaal verschillende trainers die er beiden ook een andere speelstijl op nahouden. De verwachting is dat FC Utrecht het initiatief gaat nemen en FC Twente vroeg gaat proberen te storen.

Wat opvalt aan de ploeg van FC Utrecht is dat het veel kansen creëert, maar vaak vergeet deze kansen af te maken. "We voetballen goed, de statistieken geven aan dat we tot de top behoren op het gebied van kansen creëren", aldus Van den Brom in gesprek met RTV Utrecht.

Of hij zich zorgen maakt? "Ik ga me pas zorgen maken als we geen kansen meer krijgen. Maar als we er over blijven lullen gaat het wel tussen de oren zitten." Dit is iets dat de trainer wil zien te voorkomen.

Van den Brom treft met FC Twente een totaal andere ploeg dan afgelopen seizoen. "Ik vind dat ze daar een hele goeie selectie hebben neergezet met talentvolle jongens. Het zit ook mee en ze hebben heel veel jongens die een goal kunnen scoren."

Een van die nieuwe spelers is Vaclav Cerny die in bloedvorm verkeert. "Vaclav is natuurlijk nog steeds speler van ons. Dus in dat opzicht ben ik blij dat hij speelt zoals hij nu speelt. Alles wat je wilt van een speler in zijn positie laat hij zien nu", besluit de oefenmeester.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties