FC Twente Nieuws

Van den Kerkhof fluit RKC - FC Twente en dat is statistisch ongunstig

Van den Kerkhof fluit RKC - FC Twente en dat is statistisch ongunstig

Komende donderdag neemt FC Twente het op tegen RKC. De wedstrijd zal onder leiding staan van scheidsrechter Martin van den Kerkhof. Diezelfde Van den Kerkhof floot ook de vorige editie van RKC - FC Twente. Destijds verloren de Tukkers met 3-0 in Waalwijk. Verdonk kreeg die wedstrijd een rode kaart van de leidsman.

Scheidsrechter Van den Kerkhof zal donderdag geassisteerd worden door grensrechters Honig en Goossens, de vierde official is Kooij. In Zeist zullen VAR Gerrets en Assistent-VAR Van Roekel de acties van Van den Kerkhof en zijn team kritisch bekijken.

De 37-jarige leidsman floot 12 keer eerder een wedstrijd van FC Twente. De Tukkers wisten er van deze twaalf wedstrijden slechts vier te winnen, twee keer werd er gelijkgespeeld en zes keer verloor de ploeg uit Enschede.

Dit seizoen floot Van den Kerkhof FC Twente drie keer. Opvallend genoeg wist de ploeg van Ron Jans geen van deze drie wedstrijden te winnen. Twee keer werd er verloren (Sparta en VVV thuis, red.) en één keer werd er gelijkgespeeld (SC Heerenveen uit, red.).

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties