FC Twente Nieuws

Van der Heyden kent goede start in Denemarken, Van der Lely overtuigt nog niet

Van der Heyden kent goede start in Denemarken, Van der Lely overtuigt nog niet

Jelle van der Heyden was één van de spelers die op de laatste dag van de transferwindow vertrok bij FC Twente. De middenvelder kwam niet meer voor in de plannen van Gonzalo Garcia en tekende na zijn contractontbinding een éénjarig contract bij het Deense Vendsyssel FF. De club van de vader van Joachim Andersen komt uit op het tweede niveau van Denemarken.

De 24-jarige Van der Heyden wilde speelminuten maken en dat gaat hem vooralsnog goed af. Sinds zijn komst speelde hij alle wedstrijden mee. Zes keer startte hij in de basis en één keer moest hij het doen met een invalbeurt. Van de zes wedstrijden won de ploeg er vier, speelde het één keer gelijk en verloor het twee keer. Goede statistieken want de ploeg verloor zes van de eerste zeven competitiewedstrijden.


[google]

Jeroen van der Lely maakte dezelfde overstap, maar heeft de trainer nog niet weten ter overtuigen. De 23-jarige rechtsback mocht twee keer starten in de beker, maar in de competitie moet hij het tot dusver doen met slechts twee invalbeurten. De laatste drie wedstrijden zat hij twee keer op de tribune en één keer de volle 90 minuten op de bank.

Vendsyssel FF weet na het slechte begin weer wat winnen is, en is terug te vinden op de zevende plek op de ranglijst. De achterstand op koploper Vejle BK is acht punten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties