FC Twente Nieuws

Van der Heyden maakt indruk en verdient nieuw meerjarig contract

Van der Heyden maakt indruk en verdient nieuw meerjarig contract

Goed nieuws voor voormalig FC Twente speler Jelle van der Heyden. De middenvelder heeft zijn contract bij het Deense Vendsyssel FF verlengd. Hij zette zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis tot medio 2023.

In het verleden maakten meerdere oud-FC Twente spelers de overstap naar de Deense club, maar meestal was dit van korte duur. Dit geldt niet voor Van der Heyden die indruk heeft gemaakt in zijn eerste seizoen bij Vendseyssel FF.

Hij heeft bewezen het niveau van deze competitie aan te kunnen en zelf hoger dan dat. Daarbij past hij precies in de manier waarop wij als club willen spelen. Het is dan ook logisch dat we graag met hem door willen."


[google]

Het doel is om net als in het seizoen 2017-2018 te promoveren naar de Superligaen, het hoogste Deens niveau. Na jaren lang net mis te hebben gegrepen promoveerde de ploeg in 2018, maar degradeerde het seizoen erop direct weer naar de Deense eerste divisie. Afgelopen seizoen werd de ploeg teleurstellende zevende.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties