FC Twente Nieuws

Van der Kraan bedankt meegereisde supporters: "Chapeau"

Van der Kraan bedankt meegereisde supporters: "Chapeau"

Meer dan vierhonderd FC Twente-supporters maakten de lange reis van ruim 1.600 kilometer naar Belgrado om hun club donderdagavond aan te moedigen. In het Partizanstadion wonnen de Tukkers met 1-3 van FK Cukaricki. Volgende week donderdag om 19:00 uur wordt de returnwedstrijd gespeeld in De Grolsch Veste.

Algemeen directeur van FC Twente Paul van der Kraan heeft de supporters op de officiële website van de club bedankt voor hun aanwezigheid en steun in Belgrado. "Een speciaal woord van dank voor de 400 supporters die in Belgrado aanwezig waren, is op zijn plaats. Mooi om te zien hoe het team zelfs in het verre Belgrado luid werd toegejuicht. En als je dan hoort en leest hoe sommigen zijn gereisd, chapeau."

De algemeen directeur is tevreden met het resultaat dat FC Twente neerzette in de Servische hoofdstad. "Na een goede voorbereiding speelde FC Twente gisteren de eerste wedstrijd van de Conference League tegen FK Cukaricki uit Belgrado. De ploeg van Ron Jans zorgde met de 3-1 zege voor een mooie uitgangspositie om de play-offs te bereiken. Uiteraard is het volgende week nog niet gespeeld, maar dit mag je niet meer uit handen geven", aldus Van der Kraan.

"De uitslag is, zoals gezegd, een goede uitgangspositie voor de return, donderdag aanstaande in De Grolsch Veste. Tot nu toe zijn er ruim 17.000 kaarten verkocht, dus hopelijk plaatst de ploeg van Ron Jans zich in een goed gevulde Grolsch Veste voor de play-offs. Het Italiaanse Fiorentina is daarin de tegenstander. Laten we hier nog niet op vooruitlopen, eerste wacht de wedstrijd donderdag", schrijft de algemeen directeur van FC Twente.

Donderdag 11 augustus om 19:00 uur speelt FC Twente in eigen huis de returnwedstrijd tegen FK Cukaricki. Het zal de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen worden. De wedstrijd is live te zien op RTL 7.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties