FC Twente Nieuws

Van der Kraan en Hoogma genoemd na ontslag Brüggenwirth

Van der Kraan en Hoogma genoemd na ontslag Brüggenwirth

Na het ontslag van algemeen directeur Jan-Willem Brüggenwirth, heeft de club ervoor gekozen om in alle rust op zoek te gaan naar een vervanger. De club gaat nu eerst op zoek naar een ad-interim die de taken tijdelijk over kan nemen. Hierbij duikt de naam van een oud-bekende op.

Het zal niemand verbazen dat het gaat om Paul van der Kraan. De voorganger van Brüggenwirth nam op 1 september afscheid van FC Twente om van zijn pensioen te gaan genieten. Nu zes weken later kan hij waarschijnlijk snel een belletje verwachten van de voorzitter van FC Twente Dennis Schipper. Laatstgenoemde laat weten dat Van der Kraan nog niet is benaderd.

"Je zult het horen", zo laat Schipper glimlachend weten in gesprek met RTV Oost. "We zullen waarschijnlijk iets gaan doen met ad-interim. Maar daar zal je over één of twee weken iets over horen."

FC Twente zal opnieuw een profiel op gaan stellen voor de definitieve opvolger van Brüggenwirth. Hiervoor gat de voorzitter en de rest van de RvC ruim de tijd nemen. Een naam die volgens RTV Oost veelvuldig wordt genoemd is Nico-Jan Hoogma. Schipper zelf wil nog niet op namen ingaan. Hoogma was in het verleden succesvol bij Heracles Almelo en is tegenwoordig directeur topvoetbal bij de KNVB.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties