FC Twente Nieuws

Van der Lely haalt kicksen uit het vet en sluit aan bij koploper derde divisie

Van der Lely haalt kicksen uit het vet en sluit aan bij koploper derde divisie

Jeroen van der Lely gaat zijn voetbalcarrière weer oppakken. De linksback sluit per direct aan bij USV Hercules, dat de lijstaanvoerder is van de derde divisie.

Van der Lely speelde 70 eredivisiewedstrijden voor FC Twente. In de zomer van 2018 vertrok hij samen met Jelle van der Heyden naar het Deense Vendsyssel FF. Een lang verblijf werd het niet voor de inmiddels 24-jarige verdediger. Na een halfjaar werd hij clubloos en later besloot hij het profvoetbal te verlaten voor zijn studie Literaire Wetenschappen in Utrecht.

Nu heeft de geboren Apeldoorner besloten om toch weer te gaan voetballen, maar dan op amateurbasis. USV Hercules ligt eveneens in Utrecht, waar hij ook op de universiteit zit.

USV Hercules-trainer René van der Kooij is blij met de komst van de voormalig FC Twente-speler. "Jeroen is voor ons een zeer welkome versterking die direct inzetbaar is en ondanks zijn jonge leeftijd al de nodige ervaring uit het betaalde voetbal met zich meebrengt", zegt hij in gesprek met RTV Utrecht.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties