FC Twente Nieuws

Van der Lely vertrekt na half seizoen door achterdeur bij Vendsyssel FF

Van der Lely vertrekt na half seizoen door achterdeur bij Vendsyssel FF

Jeroen van der Lely vertrok afgelopen zomer bij FC Twente om het avontuur aan te gaan bij het Deense Vendsyssel FF. De 23-jarige verdediger wist echter niet te imponeren bij zijn nieuwe werkgever, en heeft zijn contract in onderling overleg laten ontbinden.

"We moeten de selectie beperken en nemen daarom afscheid van Allan Høvenhoff, Solomon Sarfo Taylor en Jeroen van der Lely", vertelt sportief directeur Ole Nielsen op de clubsite. "Het drietal is in de eerste seizoenshelft tot weinig speeltijd gekomen. We wensen ze het beste voor de toekomst."

Van der Lely speelde in totaal negen wedstrijden bij de Deense club. Jelle van der Heyden, die tegelijkertijd de overstap maakte van FC Twente naar Vendsyssel FF, blijkt echter wel een vaste waarde.

[google]

Bij FC Twente kwam Van der Lely tot 78 wedstrijden in het eerste elftal. Hierin was hij goed voor één doelpunt en twee assists. Ook kwam hij 34 keer uit voor de beloften.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties