FC Twente Nieuws

Van Domselaar sluit transfer niet uit: “Twente moet daarmee akkoord gaan”

Van Domselaar sluit transfer niet uit: “Twente moet daarmee akkoord gaan”

Afgelopen zaterdag werd het Nederlandse vrouwenelftal uitgeschakeld op het EK Vrouwenvoetbal. Grote verrassing van dat toernooi was keeper Daphne van Domselaar. Na het uitvallen van Van Veenendaal in de eerste wedstrijd mocht de Twente-keeper invallen. Door haar goede prestaties ligt een transfer steeds meer voor de hand.

Dinsdagavond was Van Domselaar te gast bij de NOS rondom de halve finale tussen Engeland en Zweden. Na afloop van de wedstrijd geeft de jonge keeper aan dat Manchester City haar droomclub is om naartoe te gaan. De club waar Casparij dinsdagmiddag officieel werd gepresenteerd. Analist Leonne Stentler opperde eerder Paris Saint-Germain al als mogelijke nieuwe club.

“Het is een mooie club, zeker”, zo begint Van Domselaar. “Ik weet niet of het bij me past, maar dat is een ander verhaal. Vrouwenvoetbal is daar groot, maar qua cultuur zijn het nog steeds de Fransen die Frans praten en de buitenlanders die een beetje worden afgestoten. PSG is dan wel weer een internationale club.”

"Ik zit nu nog gewoon bij Twente. Als ik weg zou willen, moet Twente daarmee akkoord gaan, want ik heb een contract voor een jaar. Als er iets komt, moet het op korte termijn gebeuren. Dat laat ik op me afkomen”, aldus de keeper, die speelminuten erg belangrijk vindt. “Die heb ik bij Twente en daar voel ik me ook gewoon fijn, ik word gewaardeerd om wat ik doe. Als ik een stap zou maken, wanneer dan ook, wil ik gewoon spelen.”

De keeper heeft qua competitie een duidelijke voorkeur. “Ik vind de Engelse competitie wel het leukst. Het zijn topteams. De hele top tien zou in de Eredivisie bovenaan kunnen staan. In Duitsland heb je ook goede teams”, zo vindt Van Domselaar, die duidelijk antwoord geeft op de vraag of zij haar telefoon aanhoudt op vakantie. “Ja, natuurlijk.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties