FC Twente Nieuws

Van Domselaar weigert buitenlandse transfer en blijft FC Twente trouw

Van Domselaar weigert buitenlandse transfer en blijft FC Twente trouw

Door de blessure van Sari van Veenendaal werd Daphne van Domselaar plotseling de eerste goalie van de Oranje Leeuwinnen tijdens het EK in Engeland. Een grote verrassing want hier had ze zelf vooraf geen rekening mee gehouden. Vanaf het moment dat ze haar plek onder de lat innam blonk ze uit en ontpopte zich tot dé revelatie bij de Oranje Leeuwinnen.

En als je uitblinkt tijdens een groot toernooi, dan volgt er automatisch ook interesse van andere clubs. In gesprek met 1Twente laat Van Domselaar weten dat er inderdaad een aantal buitenlandse clubs zich hebben gemeld. Echter heeft ze deze voor nu de deur gewezen.

"Er is interesse geweest, alleen heb ik al een jaar bij FC Twente bijgetekend en dan is het lastig om op het laatst moment weg te gaan. Er is zeker interesse geweest, dat is super leuk en waardering voor mijn werk, maar ik blijf nog een jaartje bij FC Twente. Definitief."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties