FC Twente Nieuws

Van Leeuwen keert terug bij FC Twente, maar waar ligt zijn toekomst?

Van Leeuwen keert terug bij FC Twente, maar waar ligt zijn toekomst?

Thijs van Leeuwen werd afgelopen seizoen verhuurd aan Almere City FC. Hier kon Van Leeuwen aan meer speelminuten komen dan hem bij FC Twente beloofd werd. De buitenspeler mocht bij Almere City tien keer in de basis starten. Daarnaast speelde hij nog twaalf wedstrijden als invaller.

Leon ten Voorde, clubwatcher van FC Twente, weet op de site van De Tubantia te melden dat het nog niet zeker is of Van Leeuwen beschikbaar is voor de eerste training van FC Twente. Deze training staat gepland op 17 juni. “Van Leeuwen heeft een schouderblessure die hem weken op non-actief zet", aldus Ten Voorde.

Normaal gesproken keert Van Leeuwen komend seizoen terug bij de Tukkers. “Hij heeft nog een doorlopend contract in Enschede en keert daarom in eerste instantie terug bij FC Twente”, zo besluit Ten Voorde. Bij FC Twente kwam de 20-jarige speler al 21 keer in actie. Hierin maakte hij drie doelpunten.

Terug bij FC Twente heeft hij concurrentie van Misidjan, Cleonise, Cerny en Rots. Daarbij kan ook nog Limnios komen, die mogelijk nog een seizoen gehuurd gaat worden van FC Köln. Ook kwam er vorige week het gerucht naar buiten dat Sam Larsson, mits Limnios niet haalbaar is, aan FC Twente wordt gelinkt. De kans lijkt hierdoor zeer aanwezig dat Van Leeuwen nog een jaar wordt verhuurd door FC Twente. In Enschede loopt zijn contract tot medio 2023.


[totalpoll id="189084"]

Appgebruikers kunnen stemmen via deze link.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties