FC Twente Nieuws

Van Wissing: "Nakamura voelde zich helemaal niet prettig hier"

Van Wissing: "Nakamura voelde zich helemaal niet prettig hier"

Keito Nakamura wordt door FC Twente tot de zomer van 2021 gehuurd van het Japanse Gamba Osaka. De club uit Enschede bedong hierbij een optie tot koop, maar lijkt per direct afscheid te gaan nemen van de 19-jarige aanvaller.

"Ik vind het wel een sneu verhaal", vertelt Van Wissing bij De Oosttribune. "Die jongen voelde zich helemaal niet prettig hier. Zeker niet nadat hij al voor de rust werd gewisseld. Toen is er bij hem echt wel wat geknakt. Van meerdere spelers heb ik gehoord dat er op de training niets meer van overbleef."

"Jeugdspelers lieten veel meer zien dan hij", vervolgt hij. "Terwijl hij toch een paar aardige doelpunten heeft gemaakt. Ik denk dat hij wel talent heeft, maar voor dat soort culturen en op zo'n jonge leeftijd... Dan moet je wel verrekte goed zijn. We hebben er meerdere gehad in het verleden."

[google]

Van Wissing verwijst naar Ryo Miyaichi, die in het seizoen 2014-2015 gehuurd werd van Arsenal FC. "Eerst Arsenal, later FC Twente, NAC Breda... Hij heeft ook nog even bij Feyenoord gezeten. Dat zijn echt attracties daar, dan komen ze in Europa en dan is het toch wel een heel ander cultuurtje. Ook op tactisch gebied", aldus Van Wissing/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties