FC Twente Nieuws

Van Wissing verwacht: "Tegen PEC was hij dé man van de eerste helft"

Van Wissing verwacht: "Tegen PEC was hij dé man van de eerste helft"

FC Twente neemt het zondagmiddag buitenshuis op tegen VVV-Venlo. Clubwatcher Tijmen van Wissing verwacht dat rechtsback Joël Latibeaudiere opnieuw bij de basiself zit na zijn goede optreden tegen PEC Zwolle.

"García houdt altijd de kaarten tegen de borst tijdens zo'n perspraatje", vertelt Van Wissing bij De Oosttribune. "Ik verwacht dat Latibeaudiere gewoon weer start. Verhaegh is nog niet heel goed bevallen en tegen PEC was Latibeaudiere dé man van de eerste helft."

[google]

Latibeaudiere is van origine een centrale verdediger, maar wordt door trainer Gonzalo García vooral gezien als rechtsback. "Daar ligt zijn kwaliteit", vult collega Jan van Staa aan. "Hij heeft het overzicht om een prima eindpass te geven. Maar we hebben ook gezien waar zijn kwetsbaarheid ligt. Als hij tegenover een talentvolle linkerspits komt te staan, heeft hij zijn handen vol. Ik zou ook voor hem kiezen. FC Twente heeft gewoon een prima elftal en ze zullen ook niet veel wisselen", aldus Van Staa.

Foto: Sportfoto Oost

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties