FC Twente Nieuws

Van Wolfswinkel heeft er zin in: "Deze stap voelt heel goed"

Van Wolfswinkel heeft er zin in: "Deze stap voelt heel goed"

Ricky van Wolfswinkel gaat dinsdag medisch gekeurd worden bij FC Twente. Als Van Wolfswinkel de medische keuring met succes doorstaat, gaat hij een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog een seizoen tekenen in Enschede, zo meldt Voetbal International.

Ondanks dat de 32-jarige spits voor nog een jaar onder contract stond bij FC Basel, mag de tweevoudig international gratis vertrekken. De aanvalsleider kijkt positief terug op zijn periode in Zwitserland. "Het was een mooie en intensieve periode in Basel", aldus Van Wolfswinkel in gesprek met VI.

"We hebben daar vier jaar gewoond", vervolgt de nieuwe aanwinst. "Onze zoon is er opgegroeid en onze dochter geboren. Het afscheid was dan ook niet zo makkelijk zoals in het verleden in de andere steden in het buitenland, maar deze stap voelt heel goed."

[google]

Hoewel het afscheid nemen dus even lastig zal zijn, heeft de ervaren spits zin in een nieuw avoontuur in Nederland. "FC Twente is een hele mooie club, ik heb ontzettend veel zin in dit nieuwe avontuur. Daarnaast is het ook lekker om weer echt thuis te komen. Bij familie en vrienden, we kijken er echt naar uit", besluit Van Wolfswinkel.

De oud-speler van onder meer FC Utrecht en Vitesse heeft in de persoon van Manfred Ugalde één concurrent. Ook Ugalde werd deze zomer naar Enschede gehaald, echter wist Jan Streuer ook toen al dat er nog een spits bij zou moeten. De wens van Streuer wordt, als de medische keuring doorstaan wordt, dinsdag vervuld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties