FC Twente Nieuws

Van Wolfswinkel zegt waar het op staat: "Het was drama van alle kanten"

Van Wolfswinkel zegt waar het op staat: "Het was drama van alle kanten"

FC Twente heeft zaterdagavond met 2-0 verloren van SC Cambuur. De ploeg van Ron Jans heeft de goede wedstrijd van de afgelopen week zo geen vervolg kunnen geven. Meerdere spelers haalde hun normale niveau niet.

Ricky van Wolfswinkel is zaterdag de eerste die dat toegeeft. "Frustratie is wellicht niet het juiste woord, we hebben het echt zelf gedaan. We maken het onszelf heel erg lastig, we spelen gewoon heel slecht. Echt ver onder de maat, dan krijg je dit en dwing je ook niks af."

Ook geeft Van Wolfswinkel aan dat hij had moeten scoren. "Natuurlijk moet ik zeker een goal maken in de eerste helft. Dat moet een goal zijn, daar kan je heel simpel over zijn. We speelden gewoon niet goed en dat kan je uiteindelijk zien aan het resultaat."

Bij de ervaren spits en zijn teamgenoten was de nodige frustratie te bespeuren. "Je krijgt soms een beetje het gevoel dat er wordt gefloten voor een kant, maar dat is meer iets voor jullie om aan te geven. Dan ga je je wel irriteren aan de kleinste dingen."

[google]

Na ongeveer een uur spelen werd de aanvalsleider gewisseld. De oud-spits van FC Basel heeft geen commentaar op zijn trainer. "Dat zijn tactische keuzes, prima. Ik was fit om door te gaan, maar ik moet ook zeggen dat als je als een krant speelt, dat je dan ook niet moet zeiken. Ik voel me goed en fit, maar ik zat ook niet lekker in de wedstrijd. Als ik lekker in de wedstrijd zat, dan kop ik die bal er zeker in", geeft hij toe.

Tot slot zegt de 32-jarige schutter nog even waar het op staat. "Als het slecht is, is het slecht. Ik kan er mooi omheen lullen, maar het was drama van alle kanten. Zo horen we niet te spelen en zo willen we niet spelen. Als je ziet wat voor kwaliteiten wij hebben, dat moet eruit komen. Dat is de grootste frustratie", besluit de nieuweling.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties