FC Twente Nieuws

'Vandaag of morgen witte transferrook uit de Grolsch Veste'

'Vandaag of morgen witte transferrook uit de Grolsch Veste'

Jan Streuer heeft nog iets meer dan drie dagen om de door hem gewenste versterkingen binnen te halen. De technisch directeur is nog altijd op zoek minimaal één creatieve middenvelder en het liefst twee. Ten Voorde verwacht vandaag of zaterdag witte rook uit de Veste.

Eén speler die zeker niet gaat komen is Jurgen Ekkelenkamp. Hij staat na een goede invalbeurt in de belangstelling van een aantal grotere clubs. "Bij FC Twente gaan ze er inmiddels vanuit dat Ekkelenkamp naar een grotere club gaat. Ze hebben signalen gekregen dat er veel belangstelling voor hem is", aldus clubwatcher Ten Voorde op de TC Tubantia.

"Ik had al een beetje een slecht gevoel toen hij zaterdag heel goed inviel in de wedstrijd tegen Vitesse. Toen dacht ik: dit is niet goed voor FC Twente. Dan ze je opeens dat er in zo'n weekend van alles gaat gebeuren. Dat clubs denken: die jongen kan wel iets op dat niveau."

'Vandaag of morgen witte transferrook uit de Grolsch Veste'

Donderdagavond werd bekend gemaakt dat FC Twente Xandro Schenk heeft verkocht aan Al Batin FC uit Saoedi Arabië. Voor hem komt in ieder geval geen vervanger. "Centraal achterin gaan ze niks meer doen. Ze hebben Dumic gehaald en ze hebben met Pierie ook een linksbenige centrale verdediger. Ze hopen dan Hilgers gaat tekenen en dan hebben ze alles wel dubbel bezet."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties