FC Twente Nieuws

Verhaegh: "Ben blij voor hem dat 'ie twee keer heeft kunnen scoren"

Verhaegh: "Ben blij voor hem dat 'ie twee keer heeft kunnen scoren"

Keito Nakamura had woensdagavond een belangrijk aandeel in de 0-2 bekerzege van FC Twente op bezoek bij De Treffers. De Japanner kwam tot tweemaal toe tot scoren en besliste binnen 22 minuten de eindstand van de wedstrijd. Verdediger Paul Verhaegh heeft een goed woordje over voor Nakamura.

"Hij was belangrijk vandaag", vertelt Verhaegh na afloop voor de camera van FOX Sports. "Vooral die eerste goal was heel mooi in de lange hoek. Het is een leuke jongen, grappig, heel open. Dus wat dat betreft ben ik blij voor hem dat 'ie twee keer heeft kunnen scoren."

[google]

Nakamura verwierf in het begin van het seizoen een basisplek bij FC Twente, maar zat tegen FC Emmen afgelopen weekend op de bank. "Hij heeft natuurlijk in het begin van de competitie een paar leuke goals gemaakt, daarna misschien een iets mindere fase gehad. Dan is het altijd lekker als je in zo'n wedstrijd twee goals maakt. Dat is goed voor het zelfvertrouwen en ik ben blij dat-ie ze binnenschoot", aldus Verhaegh.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties