FC Twente Nieuws

Video: Cantalapiedra maakt eerste hattrick uit zijn carrière

Video: Cantalapiedra maakt eerste hattrick uit zijn carrière

Aitor Cantalapiedra heeft zaterdagavond zijn eerste hattrick in het betaald voetbal gemaakt. De rechtsbuiten wist driemaal het net te vinden tegen PAS Giannina. Door de overwinning staat de aanvaller met Panathinaikos FC nog steviger bovenaan in de Griekse Super League.

Vlak voor rust wist Cantalapiedra de score te openen voor Panathinaikos FC. De aanvaller wist het net prachtig te vinden via een fraaie vrije trap. In de tweede helft deed de rechtsbuiten dit opnieuw. Echter viel dit keer de keeper het doelpunt te verwijten. In de 70e minuut maakte Cantalapiedra de hattrick compleet door de keeper oog in oog te verschalken.

Ondanks dat hij er nooit een hattrick scoorde, wist Cantalapiedra bij FC Twente ook vaak genoeg het net te vinden. In 61 wedstrijden maakte de rechtsbuiten maar liefst 24 doelpunten en gaf daarnaast ook nog achttien assists. De aanvaller werd in 2020 voor deze statistieken beloond met een transfer naar Panathinaikos.

Samenvatting Panathinaikos FC - PAS Giannina

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties