FC Twente Nieuws

VIDEO: Oranje dames gaan helemaal los bij Fellini

VIDEO: Oranje dames gaan helemaal los bij Fellini

Zondagavond wisten de Oranje Leeuwinnen voor het eerst in de historie het Europees kampioenschap te winnen. Met Sherida Spitse als aanvoerder, Kika van Es als linksback en nog drie voormalig FC Twente speelsters in de basis was het een extra bijzondere wedstrijd in de Grolsch Veste. Nadat de overwinning uitbundig was gevierd in het stadion ging de selectie gisterenavond op bezoek bij Fellini.

De vooraf aangekondigde komst van de kersverse kampioenen zorgde voor een lange rij bij de ingang. Toen de dames aankwamen betraden ze het podium waarna het dak er helemaal af ging. Zie hieronder de beelden.

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente Topcoach Competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Win mooie prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties