FC Twente Nieuws

VIDEO: Terugblik op ijskoud avontuur FC Twente

VIDEO: Terugblik op ijskoud avontuur FC Twente

Het jaar 2016 zit er bijna op. Fox Sports heeft dit jaar verschillende documentaires laten zien, ook over FC Twente. "De derde thermometer, FC Twente in Moskou", gaat over het Europese avontuur van de Tukkers op bezoek in Rusland. Onder ijzige omstandigheden moesten de voetballers van de club in Enschede het opnemen tegen Rubin Kazan. Het officiële FC Twente blikt deze week terug op die specials.

[google] Het is misschien wel de wedstrijd die de Tukkers het meest is bijgebleven. De ijskoude Europa League-wedstrijd tussen FC Twente en Rubin Kazan op 17 februari 2011. De temperatuur daalde die dag naar -18 en Peter Wisgerhof en Luuk de Jong kijken in de documentaire samen met Jan van Halst, Gekie Meins, Wout Brama, supporters Gerko Brink en Werner Hogenkamp en voetbalcommentator Michiel Teeling terug naar deze bijzondere gebeurtenis. De wedstrijd werd overigens met 0-2 gewonnen door doelpunten van Luuk De Jong en Peter Wisgerhof.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties