FC Twente Nieuws

Video: Top 5 goals tijdens ADO Den Haag - FC Twente

Video: Top 5 goals tijdens ADO Den Haag - FC Twente

Komende zaterdag staat er voor FC Twente de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag op het progamma. De confrontatie gaf FCTwenteTV de aanleiding om, zoals wel vaker, een compilatie te maken van de top 5 goals tijdens de duels in Den Haag tussen de Tukkers en de Hagenezen.

De top 5 wordt gevormd door Christensen, Jensen, Ruiz, Arnautovic en Ziyech. Hakim Ziyech zorgde er in het seizoen 2015-2016 voor dat de geweldige pass van Kamohelo Mokotjo een goed vervolg kreeg. De huidig speler van Chelsea zorgde met een mooi volley voor de 2-1, in een uiteindelijk verloren wedstrijd voor de Tukkers.

Waar FC Twente aan de start van dit seizoen sprankelt is het ADO Den haag dat wankelt. De ploeg van trainer Rankovic staat momenteel vijftiende terwijl FC Twente de zesde plaats bekleed. FC Twente krijgt zaterdag de gelegenheid om de goede reeks voort te zetten, terwijl ADO uit een mindere reeks weg zal willen komen.

Video: Top 5 goals tijdens ADO Den Haag - FC Twente

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties