Donderdagavond stond voor Dimitrios Limnios alweer de derde Nations League wedstrijd op het programma van de huidige interlandperiode. Na twee uitoverwinningen op Noord-Ierland en Kosovo ontvingen de Grieken buurland Cyprus. Griekenland won de wedstrijd eenvoudig met 3-0.

Net als de afgelopen twee wedstrijd mocht Limnios wederom starten vanaf de aftrap. Een keuze waar de bondscoach geen spijt van zal hebben want Limnios zorgde in de tweede helft voor het hoogtepunt van de avond.

Nadat zijn collega's Bakasetas en Pavlidis in de eerste helft de 1-0 en de 2-0 hadden gescoord, was het Limnios die drie minuten na rust verwoestend uithaalde en de doelman van Cyprus op schitterende wijze passeerde. Helaas eindigde de wedstrijd minder positief voor Limnios die naar alle waarschijnlijkheid zijn kruisband heeft gescheurd.

Door de overwinning blijft Griekenland koploper in poule 2 van Nations League C, het derde niveau. Griekenland heeft na drie wedstrijden de volle buit, Kosovo volgt op de tweede plek met zes punten en Noord-Ierland en Cyprus hebben beide één punt.