FC Twente Nieuws

Vitesse én FC Twente zitten in een dip: "Kijken wie er het snelst uitkomt"

Vitesse én FC Twente zitten in een dip: "Kijken wie er het snelst uitkomt"

Na zes wedstrijden zonder overwinning en vier wedstrijd niet te hebben gescoord, hoopt FC Twente-trainer Ron Jans weer eens als winnaar van het veld te stappen. Net als FC Twente zit ook Vitesse in een vormdip dus alles lijkt mogelijk.

“Als je naar de resultaten kijkt van Vitesse in de competitie en die van ons zitten we in dezelfde situatie. We gaan kijken wie er het snelst uitkomt. Een zege en doelpunten zijn het beste medicijn", aldus Jans op de clubwebsite van FC Twente.

“Vitesse heeft een ploeg die snel de diepte zoekt, met voorin snelle en doelgerichte spitsen. Tannane en Bazoer zijn twee extreem goede spelers, die bij Vitesse in de gelegenheid worden gesteld hun rol te pakken. Ze willen altijd de bal hebben en initiatief nemen, ze zijn bepalend voor Vitesse."

De Tukkers moeten het helaas doen zonder aanvoerder Julio Pleguezuelo. Laatstgenoemde liep eerder deze week een zware knieblessure op en komt dit seizoen niet meer in actie. Een aderlating voor de speler én de trainer.

[google]

“Een grote teleurstelling. Het zit niet mee, maar we moeten niet in een slachtofferrol kruipen. Dat helpt niet. We zitten in een moeilijke fase en dan wil je iedereen fris en fit hebben. Dat is niet zo, maar we moeten het beste uit de situatie halen", besluit Jans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties