FC Twente Nieuws

Vitesse onder druk: "We moeten die wedstrijd tegen FC Twente winnen"

Vitesse onder druk: "We moeten die wedstrijd tegen FC Twente winnen"

Aanstaande zaterdag neemt FC Twente het in eigen huis op tegen Vitesse. De ploeg van trainer Gertjan Verbeek won afgelopen dinsdag met 1-2 op bezoek bij NAC Breda, en klom zo naar de vijftiende plek in de eredivisie. Ook Vitesse gaat het nog niet erg voor de wind. De club uit Arnhem vult momenteel de zevende plaats in, daar waar de supporters hadden gehoopt op meer.

[google]"Het is duidelijk dat de resultaten ver achterblijven bij de verwachtingen", stelt trainer Henk Fraser tegenover De Gelderlander. "Dat is frustrerend. Voor iedereen. Wij moeten in de spiegel kijken. In crisistijden moet iedereen bikkelen. Individu, team en staf. Wij moeten die wedstrijd winnen. Maar dat doen we niet en dan falen we met zijn allen."

Fraser kan in Enschede niet beschikken over Thomas Bruns. De voormalig FC Twente-middenvelder liep woensdagavond, in de thuiswedstrijd tegen Willem II, tegen zijn vijfde gele kaart aan en is reglementair geschorst. FC Twente moet het stellen zonder verdediger Cristián Cuevas, die tegen NAC Breda op gelijke wijze tegen een schorsing aanliep.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties