FC Twente Nieuws

Vonk vraagt al na twee maanden om ontbinding contract

Vonk vraagt al na twee maanden om ontbinding contract

Eigenlijk was hij al gestopt, maar het bloed kroop weer eens waar het niet gaan kon. Voormalig FC Twente trainer Theo Vonk besloot enkele maanden geleden te gaan voor een nieuwe uitdaging en tekende bij Glacis United FC uit Gibraltar. Privé redenen hebben de coach vlak voor de start van de competitie doen besluiten om een contractontbinding aan te vragen.

"Het is hoogst ongebruikelijk dat zo vroeg in het seizoen, en een week voor de competitie begint, een coach vraagt om te mogen vertrekken. Maar we begrijpen de verklaring van Theo volledig en respecteren zijn besluit", aldus een deel van de verklaring vanuit de club.

[google]

Of de inmiddels 70-jarige Vonk nu alsnog stopt met het trainerschap is vooralsnog onbekend. In het verleden was Vonk zes jaar trainer van FC Twente en werd hier drie jaar achter elkaar derde in de competitie. Na FC Twente trainde hij onder andere Real Burgos, FC Groningen, AZ en Heracles.

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

Foto: Pro Shots

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties