FC Twente Nieuws

Vrees wordt werkelijkheid: Limnios moet onder het mes, FC Twente-transfer van de baan

Vrees wordt werkelijkheid: Limnios moet onder het mes, FC Twente-transfer van de baan

Het leek een rooskleurige avond te gaan worden voor Dimitrios Limnios. Met Griekenland speelde de linksbuiten Cyprus met 3-0 van de mat, waarin hij zelf met een geweldig schot de derde van de avond maakte. Echter eindigde de avond in een nachtmerrie. In de wedstrijd liep de vleugelaanvaller namelijk een kruisbandblessure op.

Waar er eerder vandaag al werd gevreesd voor een zware blessure, werd deze vrees later op de dag werkelijkheid. Dit meldt het Griekse Iapopsi. De vleugelaanvaller moet een operatie ondergaan om zijn kruisband te herstellen. Na de operatie is het herstel doorgaans tussen de negen en de twaalf maanden.

Cerny liep in januari 2020 dezelfde blessure op. Destijds werd de vleugelaanvaller nog wel in de zomer overgenomen van FC Utrecht. Dat het overnemen van Limnios financieel niet haalbaar was, was al langer duidelijk. Eerder deze week werd echter ook al duidelijk dat het huren van de aanvaller ook niet meer reëel was voor de Tukkers. FC Köln wil namelijk dat het volledige salaris van Limnios wordt overgenomen, wat neerkomt op 500.000 euro.

Nu Limnios ook nog een langdurige blessure heeft opgelopen is een langer verblijf in Enschede definitief van de baan. De aanvaller zal gaan revalideren bij FC Köln, waar hij nog over een contract tot medio 2024 beschikt. Bij FC Twente maakte hij afgelopen seizoen in 33 eredivisiewedstrijden acht goals en gaf ook nog twee assists.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties