FC Twente Nieuws

Vreman tevreden: "Ons helemaal leeg geknokt en alles gegeven."

Vreman tevreden: "Ons helemaal leeg geknokt en alles gegeven."

Hoofdtrainer Jan Vreman van De Graafschap is erg blij dat de Tukkers gisteren een punt naar Doetinchem hebben gebracht. In eerste instantie leek FC Twente ervandoor te gaan met de volle buit, maar door slecht spel van Twentse kant en de vechtersmentaliteit van De Graafschap werd de eindstand van 1-1 op het scorebord gezet.

"Het was een belangrijke wedstrijd. We staan een punt voor op Cambuur en je hoopt verder weg te kunnen lopen van hen." aldus Jan Vreman op de officiële website van FC Twente. De eerste helft begon spannend, met kansen aan beide kanten. "Als je kijkt naar de eerste helft, dan denk ik dat FC Twente bij vlagen goed speelde. Alleen hebben wij daarin zelf ook veel kansen gehad. We gaan alleen op de keeper af en in plaats dat het een doelpunt wordt, missen we hem."

[google] Echter wisten de Superboeren maar niet op gelijke hoogte te komen. "Dan sta je nog steeds met 1-0 achter en ik vond ook dat we in die fase ook veel te veel balverlies hadden die aanvallen van FC Twente inleidde. Dat kostte veel energie, maar de schade bleef beperkt." vervolgt Vreman. Tot overmaat van ramp kwam de ploeg van Vreman ook nog met tien man te staan.

De Tukkers maakten echter geen gebruik van de man-meer situatie en daar haalde De Graafschap haar voordeel uit. "Dan krijg je de domper met de rode kaart en sta je nog achter. In die fase hebben we ons helemaal leeg geknokt en alles gegeven. De krachten zakten later wat weg, maar met dank aan het publiek en de goal van Parzyszek denk ik dat het compliment aan de hele groep dat is dat we hier een punt haalden." besluit hij.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties