FC Twente Nieuws

Vrijgesproken Te Wierik alsnog niet aanwezig tegen FC Twente

Vrijgesproken Te Wierik alsnog niet aanwezig tegen FC Twente

Vrijdagavond zullen FC Groningen en FC Twente het tegen elkaar opnemen in de Groningse Euroborg. Het is het treffen tussen de nummer 17 en 6 van de ranglijst. Het onderlinge verschil in punten is 8 punten in het voordeel van de Tukkers. FC Twente hoopt de goede reeks dus door te zetten terwijl FC Groningen snakt naar een driepunter.

Vandaag heeft de Groningse FC bekend gemaakt dat het aanvoerder Mike te Wierik moet missen. De verdediger uit Hengevelde is tegen een blessure aangelopen en hierdoor niet inzetbaar.

Het is een domper voor de Tukker die enkele weken nog te horen kreeg dat hij zou zijn geschorst tegen de club waar hij ooit speelde in de jeugdopleiding. De verdediger ging in beroep en werd vrijgesproken door de tuchtcommissie van de KNVB.

Twijfelgevallen

Te Wierik is niet de enige afwezige bij FC Groningen. Buijs moet het ook doen zonder Laros Duarte en Radinio Balker. Ook zijn er nog twijfels over het meespelen van het viertal Cyril Ngonge, Daleho Irandus, Paulos Abraham en Bart van Hintum.. De wedstrijd tussen FC Groningen en FC Twente wordt vrijdagavond afgetrapt om 20:00 uur.

Scheidsrechter en VAR

De scheidsrechter is Martin van den Kerkhof die zal worden geassisteerd door Honing en Fikkert. Vereijken zal dienstdoen als de vierde official. Vanuit Zeist zal Van der Graaf dienstdoen als de Video Assistant Referee oftewel de VAR. Hij wordt op zijn beurt geassisteerd door Goossens die dienst zal doen als AVAR.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties