FC Twente Nieuws

Vuckic officieel teamgenoot van Selahi en Abass: "Eerste indrukken zijn geweldig"

Vuckic officieel teamgenoot van Selahi en Abass: "Eerste indrukken zijn geweldig"

Haris Vuckic heeft eindelijk een oplossing gevonden voor zijn uitzichtloze situatie bij Real Zaragoza. De aanvallende middenvelder kreeg al in december te horen dat er voor hem geen plek meer was, maar het heeft nog meer dan acht maanden geduurd voordat hij een nieuwe club wist te vinden.

Inmiddels heeft de Sloveen zijn handtekening gezet onder een huurcontract voor een jaar bij HNK Rijeka. Hiermee wordt hij herenigd met Lindon Selahi die eerder deze zomer transfer de overstap maakte naar de Kroatische nummer drie. Ook Issah Abass speelt dit seizoen voor Rijeka.

Afgelopen donderdag nam Vuckic al plaats op de tribunes toen zijn nieuwe werkgever het in de Conference League opname tegen het Schotse Hibernians. Rijeka won zonder Selahi en met Abass met 4-1 en na een 1-1 gelijkspel in Schotland werd de volgende ronde bereikt.

Vuckic laat weten blij te zijn met zijn nieuwe club. "De eerste indrukken zijn geweldig. De wedstrijd was prima en de ploeg bereikte de volgende ronde. Het spel was geweldig net als de goals en de sfeer. Ook heeft de club een geweldige organisatie en speelt het in een goede competitie. Alles wat ik tot dusver heb gezien bevalt me."

[google]

Samenvatting HNK Rijeka - Hibernians

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties