FC Twente Nieuws

Wederom één FC Twente-speler opgenomen in Elftal van de Maand

Wederom één FC Twente-speler opgenomen in Elftal van de Maand

Er is wederom één speler van FC Twente opgenomen in het Elftal van de Maand van de eredivisie. In augustus stond linksback Gijs Smal in het team, in oktober was er een plekje weggelegd voor linksbuiten Virgil Misidjan. Voor de maand november is Smal weer beloond met een plek in het Elftal van de Maand.

'Smaldini' is bezig aan een fantastisch seizoen bij FC Twente. Ondanks dat hij afgelopen maand niet belangrijk was met goals of assists en FC Twente de twee wedstrijden in november allebei niet wist te winnen, is de 25-jarige linksback opgenomen in het Elftal van de Maand. Ook zonder goals en assists en goede teamprestaties doet Smal het dus nog goed.

Feyenoord is met Dávid Hancko, Orkun Kökcü en Sebastian Szymanski de hofleverancier van het elftal van november. De Speler van de Maand is Taylor Booth. Het is de maand van de Taylors, want de eerste Johan Cruyff Talent van de Maand-prijs gaat naar Kenneth Taylor van Ajax. Bekijk het volledige Elftal van de Maand, dat gebaseerd is op statistieken en stemmen van voetballiefhebbers, hieronder.

Eredivisie Elftal van de Maand november 2022

Wederom één FC Twente-speler opgenomen in Elftal van de Maand

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties