FC Twente Nieuws

WTF video | Noa Lang krijgt rood na aanraken scheids: "Ik deed niks!"

WTF video | Noa Lang krijgt rood na aanraken scheids: "Ik deed niks!"

Alfred Schreuder stapte in de winterstop in als de nieuwe hoofdtrainer van Club Brugge. Hier werd hij herenigd met Noa Lang die de afgelopen anderhalf seizoen één van de smaakmakers is van de regerend landskampioen. Vandaag was de voormalig aanvaller van FC Twente ongewild het onderwerp van gesprek na de nederlaag tegen KAA Gent.

Lang startte vanaf de bank en mocht bij een 2-0 achterstand in eigen huis het veld betreden. Na twaalf minuten was hij belangrijk door de assist te verzorgen op de aansluitingstreffer. De ploeg ging op jacht naar de gelijkmaker, maar eindigde de wedstrijd uiteindelijk met negen man en zonder Lang.

Nadat zijn collega Balanta zijn tweede gele en vervolgens rode kaart kreeg, besloot Lang zich ermee te gaan bemoeien. Hij raakt de arm aan van de scheidsrechter waarna hij direct de rode kaart getoond kreeg. Vol ongeloof ging Lang naar de kant, schreeuwend: ik deed niks, ik deeed helemaal niks.

Na afloop van de wedstrijd liet de scheidsrechter weten dat Noa Lang inderdaad rood kreeg omdat hij hem zou hebben geraakt. De leidsman verklaarde dat hij het idee had dat Noa Lang de kaart uit zijn hand wilde pakken. Iets dat niet terug is te zien op de beelden. De kans is groot dat de kaart wordt aangevochten door Club Brugge en de aanvaller.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties