FC Twente Nieuws

Yeboah tevreden: Het was fantastisch bij FC Twente

Yeboah tevreden: Het was fantastisch bij FC Twente

Yaw Yeboah was afgelopen seizoen één van de drie spelers die werden gehuurd van manchester City. Uiteindelijk was Yeboah de speler die de minste impact maakte, maar volgens Ghanese bronnen zou FC Twente de middenvelder toch graag definitief over willen nemen. Momenteel zit Yeboah bij de selectie van Ghana dat zondag de eerste kwalificatiewedstrijd speelt voor de Afrika Cup 2019. Hier bikt hij kort terug op zijn avontuur bij FC Twente.[google]

"Ik wil gewoon voetbal spelen, dat was al vanaf het moment dat ik werd geboren", zo laat de aanvaller weten in gesprek met Ghana Soccer. "Het interesseert mij niet wat er op de achtergrond speelt. Ik wil gewoon op het veld staan want daar word ik gelukkig van."

"Voetballers als Suarez, Zlatan en Atsu speelden ook in de eredivisie. In Nederland zie je heel veel jonge spelers en dat is fantastisch. Er lopen echt veel goede talenten rond. De keuze om naar Nederland te gaan was uiteindelijk een goede keuze. Ik heb me goed kunnen aanpassen bij FC Twente. Ik heb een aantal wedstrijden gespeeld, zat goed in m'n vel, dus het was fantastisch."

Foto: Ron Jonker / Sportfoto Oost

LIKE ONZE FACEBOOK PAGINA

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties